Træning af medarbejdere i risikoforståelse og sikkerhed

Hvordan træner jeg bedst muligt mine medarbejdere til at have den hensigtsmæssige adfærd – både så de undgår unødige risici, men også så de gør det rigtige, hvis krisen opstår?

Uanset om vi taler IT-sikkerhed, udlandssikkerhed eller noget helt tredje har vi jo brug for, at vores medarbejdere har en risiko-reducerende adfærd i hverdagen – og at de er forberedt ordentligt, hvis krisen rammer.

Men hvordan opbygger du som leder eller chef medarbejdernes uddannelse i risiko- og krisehåndtering i praksis?

Michael giver i denne episode af Risiko Radio sit take på, hvordan man kan gå struktureret til det pædagogiske element af risk management.

EPISODEN tager udgangspunkt i et spørgsmål, vi har fået af en af vores trofaste lyttere. Skriv til os på the@linkgrc.com eller ms@humanadvisor.dk (eller fang os på Linkedin), hvis du har et spørgsmål eller en problematik, du synes vi skal tage op.

DEL Risiko Radio med dit netværk, hvis du kender nogen, der kunne have værdi af podcasten.

ANMELD podcasten i iTunes: Søg på ‘Risiko Radio’ > klik på ‘Anmeldelse’ > giv 5 stjernre og giv os et par linjer med på vejen. Vi bliver så glade for det – og det hjælper os med at nå endnu flere lyttere, som forhåbentlig kan have gavn af podcasten.

Tusind tak fordi du lytter til Risiko Radio!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *