Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold der vises på siden. Hvis du ikke ønsker at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Almindelige personoplysninger

Vi indsamler og behandler følgende kategorier af almindelige personoplysninger om dig:

  1. Et unikt ID,
  2. Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon,
  3. Din IP-adresse,
  4. Din geografiske placering,
  5. Hvilke sider du klikker på

Derudover i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, Firmanavn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til services såsom nyhedsbreve.

Behandling af almindelige personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på Artikel 6.1.a (samtykke).

Kilder

Vi indsamler kun oplysninger direkte fra dig ved brugen af vores hjemmeside som angivet under almindelige personoplysninger afsnittet.

Sikkerhed

Vi har truffet de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Formålet med indsamlingen af oplysninger er beskrevet i cookie-indstillingerne.

Periode for opbevaring

Opbevaringsperioden er specificeret i cookie-indtillingerne for hver enkelt cookie.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Nedenfor er angivet de tredjeparter vi anvender.

Google LLC (formål: statistik og for at kunne give en bedre brugeroplevelse)

The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp (formål: for at kunne sende anmodet markedsføring)

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt maskinlæsbart format. Henvendelse herom kan ske til: info@linkgrc.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

LinkGRC ApS Jagtvej 223, 4. sal 2100 København Ø – Telefon: 70 22 32 80 – Email: gdpr@linkgrc.com