LinkGRC er et lille, specialiseret team af rådgivere, konsulenter og udviklere.

Vores varemærke er GRC, som virker i praksis.

Læs mere mere om vores virksomhed

Tomas Hellum startede LinkGRC i 2005, og vi har siden hjulpet en meget lang række virksomheder med Governance, Risk og Compliance. Vores varemærke er GRC, som virker i praksis. Ofte med fokus på operationelle risici og it-mæssige risici.

Vores kunder er typisk store og mellemstore virksomheder i finanssektoren, pensionssektoren og energisektoren, men vi arbejder også med risikoledelse for store danske virksomheder fra andre brancher. Vi går til opgaverne på baggrund af best practice og vores praksisnære metodeapparat, som fokuserer på direkte tilgange til operationel risikostyring.

LinkGRC driver og udvikler sin egen softwareløsning, som er i brug hos en række kunder. LinkGRC-løsningen bidrager til overblik, og den kontrollerer, at risikostyringen fungerer efter hensigten. Løsningen er i drift hos nogle af de største aktører blandt pensionskasser, forsikringsselskaber og pengeinstitutter.

Om os

Mød vores medarbejdere

Lær teamet bag LinkGRC at kende.
Tomas Hellum
Ejer/Direktør

Martin Juul Johansen
Udvikler

Peter K. Bovin
Business Operations & Partnerships

David Jørgensen
Udvikler

Lars Christiansen
Senior Konsulent

Casper H. Iversen
Udvikler

Steen Milter Jacobsen
Udvikler

Jakob Weise Hellum
Marketing

Bliv partner med LinkGRC i dag og tag din forretning til det næste niveau

Er du selvstændig risikospecialist, og vil du udvikle din GRC forretning?
Så læs her, hvordan du kan få adgang til sparring med nogen af de bedste, og mulighed for løbende indtægter fra dine kunders brug af vores afprøvede GRC cloud-løsning.

Kom godt i gang med dit GRC-projekt nu. Vi står klar til at hjælpe i alle faser. Send os en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kontakt os
Risk management system

LinkGRC
Jagtvej 223, 4. sal.
2100 København Ø, Danmark

Email: info@linkgrc.com
Tlf: +45 70 22 32 80
Kontakt os
Kom godt i gang med dit GRC-projekt nu. Vi står klar til at hjælpe i alle faser. Send os en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.

We use rapidmail to send our newsletter. When you subscribe, you consent to the entered data being forwarded to rapidmail. Please see the rapidmail GTC and data privacy statement .