Om Os

LinkGRC er et lille, specialiseret team af rådgivere, konsulenter og udviklere.

Home » Om Os

Tomas Hellum startede LinkGRC i 2005, og vi har siden hjulpet en meget lang række virksomheder med Governance, Risk og Compliance. Vores varemærke er GRC, som virker i praksis. Ofte med fokus på operationelle risici og it-mæssige risici.

Vores kunder er typisk store og mellemstore virksomheder i den finansielle sektor, pensionssektoren og energisektoren, men vi arbejder også for store danske virksomheder fra andre brancher. Vi går til opgaverne på baggrund af best practice og vores praksisnære metodeapparat, som fokuserer på direkte tilgange til operationel risikostyring.

LinkGRC driver og udvikler sin egen softwareløsning, som er i brug hos en række kunder. LinkGRC-løsningen bidrager til overblik, og den kontrollerer, at risikostyringen fungerer efter hensigten. Løsningen er i drift hos nogle af de største aktører blandt pensionskasser, forsikringsselskaber og pengeinstitutter.

Direktør LinkGRC

TOMAS THOBIAS HELLUM,

CEO, LINKGRC

Tomas Thobias Hellum er stifter af LinkGRC og hovedforfatter på bloggen. Læs de seneste blog posts fra Tomas

Kom godt i gang med dit GRC-projekt nu. Vi står klar til at hjælpe i alle faser. Send os en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Indtast dine kontaktinformationer og så kontakter vi dig lynhurtigt.

  Behandlingen og opbevaringen af dine oplysninger er beskrevet i vores privatlivs- og cookiepolitik, som du finder her.

  LinkGRC ApS

  Jagtvej 223, 4 .sal
  2100 København Ø
  t. +45 7022 3280
  e. info@linkgrc.com

  Du er også velkommen til at ringe til os på +45 7022 3280