GRC

Risiko Radio skal løfte viden om GRC

Sammen med Human Advisor begynder LinkGRC nu at podcaste om governance, risk og compliance.

Hvordan holder man hovedet koldt, og hvordan træffer virksomheden oplyste, bevidste valg, når krisen rammer? ”Det første krisemøde” er emnet i den første podcast i serien Risiko Radio fra LinkGRC og Human Advisor. Eksperterne Tomas Hellum og Michael Sjøberg diskuterer og deler ud af konkrete handlingsanvisninger, som er lige til at bruge for sikkerhedsfolk og driftsansvarlige, hvis virksomheden skal være skarpere til kølig krisehåndtering i en tilspidset situation.

”Vi taler dansk og holder os nede på jorden, så vores podcasts vil egne sig til at blive spillet i bilen på vej til arbejdet”, siger direktør Tomas Hellum om det nye initiativ Risiko Radio. ”Men samtidig har vi meget på hjerte, og vi brænder for det her stofområde.”

”Vores kunder er meget travle mennesker, og med Risiko Radio eksperimenterer vi med en ny fortællemåde, fordi langt de fleste af os i forvejen har rigeligt at læse og forholde os til på skrift. Michael og jeg vil i praksis dele ud af de erfaringer, som vi har høstet ved at samarbejde med danske virksomheder. Vi vil også gerne give vores bedste ideer og guidelines videre,” siger direktøren fra LinkGRC.

Hør eller download podcasten ”Det første krisemøde” her:

Listen to “Episode 001 – Det Første Krisemøde” on Spreaker.

Abonnér på os på iTunes og endnu bedre – brug 2 minutter på at give os 5 stjerner og en anmeldelse. Dét gør du lettest ved at søge på ‘Risiko Radio’ i din Podcast app (også selvom du allerede abonnerer) og så trykke på ‘anmeldelser’. Det er lidt omstændigt – men vi bliver så glade for det. Tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *