GRC software

Ny softwarearkitekt hos LinkGRC 

Morten Majlund Nielsen er tiltrådt som senior softwarearkitekt hos LinkGRC, hvor Morten skal designe softwareløsninger i tæt samspil med kunderne. Morten skal arbejde både med kundekontakt, kravsspecifikation, design og udvikling. Han kommer til LinkGRC fra et job i Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse, og han har samlet arbejdet otte år i Forsvaret.

”Risikostyring er et spændende område, og jeg glæder mig til at have hands-on på nogle udviklingsopgaver igen”, siger Morten Majlund Nielsen. ”Jeg er vant til at arbejde på et meget højt sikkerhedsniveau, fordi perspektivet i at fejle i Forsvaret er mere alvorligt end i andre virksomheder. Hver eneste linje kode er jo principielt en risiko for fejl, og derfor handler softwareudvikling nogen gange om at holde det simpelt. Tilstrækkeligt er godt nok.”

Hos LinkGRC skal Morten arbejde i C-Sharp og MS SQL. Tidligere har den nye softwarearkitekt hos LinkGRC arbejdet for Rambøll Informatik og Terma. Morten er uddannet datamatiker fra 2001 og ingeniør fra DTU 2006.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.