operationel risikostyring

Ny seniorrådgiver hos LinkGRC

Klaus Walmod er tiltrådt som seniorkonsulent og rådgiver hos LinkGRC, hvor han især skal arbejde med operationel risikostyring. Klaus kommer til at analysere risikoprofiler for kunderne og udvikle politikker, procedurer og kontroller i tæt samarbejde med kunden. Klaus Walmod kommer fra en stilling i Group Security i Nets, hvor arbejdede med rapportering og compliance op mod internationale rammeværk. Han har også stået for risikorapporteringen i en stabsfunktion i CFO’ens regi hos Nets.

”Value for money er vigtig på GRC-området”, siger Klaus Walmod. ”En troværdig partner og rådgiver på det her område har gode løsninger og masser af erfaring. Faglig dygtighed skal suppleres med en pragmatisk tilgang, så man kobler ind på kundens situation. Det skal give mening, og nogen gange kan ren ”hands-on” være det vigtigste for kunden. Operationel risikostyring kan godt være konkret og jordnær.”

Tidligere har Klaus Walmod været leder for kredit og risiko i PBS International og kreditchef i PBS. Han er oprindelig bankuddannet i Danske Bank og har også fungeret som souschef og erhvervsrådgiver i Sydbank.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *