it sikkerhedskonsulent

Ny seniorkonsulent hos LinkGRC

Martin Mathiassen er ny seniorkonsulent hos LinkGRC, hvor han skal arbejde med både digital og fysisk sikkerhed. Martin kommer fra en stilling som information Security Manager i hosting-firmaet One.com, og Martin har mange års erfaring inden for digital og personlig sikkerhed.

”Jeg brænder for it-sikkerhed, og det optager mig det meste af tiden”, siger Martin Mathiassen. ”Men jeg bor nok også i det eneste hus i Hundested, hvor den fysiske sikkerhed er på niveau med en banks hovedkvarter. Forklaringen er, at jeg en gang skulle arbejde med uddannelse og dokumentation på et større system til videoovervågning, og derfor fik jeg det installeret hjemme, så jeg fik erfaring med det helt hands-on. Når man arbejder med trusler og sikkerhed til daglig, så føles det faktisk ikke helt dårligt.”

Martin Mathiassen har som konsulent været tilknyttet IBM som teamleder og som deltager i særlige sikkerhedsprojekter, og han har bl.a. arbejdet meget med identity og access management. Martin har også arbejdet i Dansikring som systemadministrator og rådgiver.

Privat er Martin Mathiassen aktiv inden for kampsport, og han er trænet i faldskærmsudspring og dykning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *