GRC platform

LinkGRC klar med nyt dansk trusselskatalog

Hvert kvartal vil LinkGRC udkomme med konsolideret viden om de aktuelle cyberstrusler og sikkerhedsforanstaltninger. Trusselskataloget er en betalt service, virksomheder kan abonnere på. Ideen er at levere et kondenseret, samlet og aktuelt overblik over de trusler og samtidig anvise en vej til at imødegå de vigtigste topprioriteter. LinkGRC skaber overblikket gennem et antal danske og internationale kilder og målretter informationen til mellemstore og større virksomheder og ikke mindst virksomheder inden for finans og energi.

”Det her er en service til virksomheder, som ikke selv ønsker at gennemtrawle en række forskellige kilder for at etablere et aktuelt og prioriteret trusselsbillede på it-området”, siger direktør Tomas Hellum fra LinkGRC. ”Vi går ind og ser på ca 500 forskellige trusler, men vi fremhæver dem, som vi ser som de største, vigtigste og mest aktuelle.”

LinkGRC’s danske trusselskatalog består af en kvartalsvis opdatering af et levende dokument, hvor man som kunde også kan bore sig ned i kilderne bag konklusionerne. Udover at beskrive de aktuelle cybertrusler vil kataloget også give en overordnet guidance på relevante imødegåelse.

Hvis du vil vide mere om om vores trusselskatalog, så er du velkommen til at kontakte os på tlf: +45 7022 3280 eller du kan skrive til os på info@linkgrc.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.