GRC software

LinkGRC får ny softwarearkitekt

Steen Milter Jacobsen er tiltrådt som senior software architect hos LinkGRC. Steen kommer fra en stilling som senior application architect hos KMD, og han har tidligere arbejdet hos Rambøll Informatik, Microsoft og Navision.

”Vi er to personer med ansvar for LinkGRC’s softwareplatform, og det passer mig supergodt”, siger Steen Milter Jacobsen. ”Jeg har arbejdet med .Net stort set fra lanceringen, så i den forstand bliver det på min sædvanlige hjemmebane. Jeg glæder mig nu især til igen at arbejde for en lille organisation med højt til loftet. Korte beslutningsgange, masser af sund fornuft og plads til at sætte sit eget præg på arbejdet, det passer godt til mig.”

Hos LinkGRC skal Steen Milter Jacobsen videreudvikle de eksisterende softwareløsninger, som er i drift i en række større danske virksomheder. LinkGRC supplerer rollen som konsulent og rådgiver med at it-understøtte arbejdet med politikker, procedurer og kontroller inden for risikostyring.

Steen Milter Jacobsen er oprindeligt uddannet som datamatiker fra 1994 og han bor sammen med sin kone og sit barn i Vanløse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *