security risk management

Episode 010: Hotelsikkerhed – hvor skal vi sove i nat?

Hvordan ved jeg, om mit hotel er sikkert nok? Hvilke ting skal jeg kigge efter – og hvordan skal jeg som chef eller sikkerhedsansvarlig forholde mig til de hoteller, vores medarbejdere bruger i udlandet?

I denne episode af Risiko Radio ser vi på sikkerheden på de hoteller, vi bruger, når vi rejser i udlandet – og hvilke ting, du selv kan være opmærksom på, når du rejser. Det er jo meningen, at vi skal kunne slappe af på hotelværelset og genopbygge kampkraft dér, når vi rejser.

Tag fat i os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til episoden – du kan fange Michael Sjøberg på Linkedin eller på e-mail her ms@humanadvisor.dk
Glad for Risiko Radio? Giv os 5 stjerner i iTunes (søg efter ‘Risiko Radio’ i app’en) eller endnu bedre – skriv en anmeldelse. Det hjælper os med at nå endnu flere mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *