it sikkerhedkonsulent

En grundig seniorkonsulent starter hos LinkGRC

Ny profil med orden i sagerne starter som sommervikar og seniorkonsulent hos LinkGRC med særligt fokus på GDPR.  

”Jeg ser frem til at lægge nye sekunder og minutter ind i min tidsregistrering som led i opgaven hos LinkGRC. Jeg forventer at kunderne hos LinkGRC skal bruge op mod 78,8 pct af min tid til at få styr på deres persondata”, siger seniorkonsulent og sommervikar Ove Muss Sein, som er opvokset og uddannet i Berlin, og stadig har hele kulturen med i sit DNA. Han taler flydende XML.

”Vi er stolte over endelig at kunne præsentere en grundig medarbejder. Ove har interesseret sig for alle former kolonnedata hele sit liv, og vi fik første gang kontakt med ham på Excels helt lukkede ekspertbrugergruppe. Alle kunder, som er villige til at dele rådata fra de sidste 10 regnskabsår med Ove, kan komme til at arbejde samme med ham. Han har kun en let bilagsbinding,” siger direktør og stifter Tomas Hellum fra LinkGRC fanget i en mobiltelefon på vej på ferie.

O. Muss Sein voksede op i DDR på en diæt bestående af vinkelret udskåret schwarzbrot og wasser, og han savner stadig den løsslupne tid bag jerntæppet. I sin fritid mandag mellem 23 og 06 dyrker han Excel cellemaling og anden farvelægning, dog kun i hans grålige yndlings nuancer. O. Muss Sein nærstuderer også bilag, som han hænger op på alle lodrette flader i sin firkantede lejlighed på Trianglen, når han da ikke samler på rammeværker. O. Muss Sein anbefaler Karnows samlede værker som han har læst adskillige gange, og hans sidste ferietur var en Audit Retreat i Sachsenhausen.

”Ove er en rollemodel for enhver ansat i selskabet, og fremover vil vi til enhver tid kunne  , som skal minde os om at passe på persondata og være lidt mere struktureret”, siger Tomas Hellum.

Ove tiltræder 31. juni 2018 hos LinkGRC, Jagtvej 223, 2100 Kbh Ø, hvor han vil fortsætte sit nidkære virke for at passe på persondata, fra sin plads på det andet skrivebord ved vinduet ud mod Jagtvej. Skal De bruge en kontrolfreak, bedes De venligst kontakte Ove Muss Sein, Trianglen 23 2.TH, 2100 Ø, CPR 121347-0607, tlf 60601234, hvor til han har knyttet sin MobilePay med pinkoden 0606. Ove gør sine daglige bankforretninger i Deutsche Bank, konto 2223-778999345. Muss Sein opbevarer dog for en sikkerheds skyld sine likvider – inklusive arvet formue – i små ikke-fortløbende nummererede Euro-sedler i bunden af venstre skuffe med herresokletter i soveværelset ud mod brandtrappen på bemeldte adresse.

God sommer og fortsat herligt hedeslag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.