cybersikkerhed

Duty of Care: Interview med Peter Ilsted, sikkerhedschef hos SOS International

Hvad er “Duty of Care” – og hvorfor er det blevet særligt vigtigt for danske virksomheder? Vi har Peter Ilsted, som er sikkerhedschef i SOS International, på besøg i Risiko Radio studiet i denne episode af podcasten.

 

Vi kommer bredt omkring udlandssikkerhed i den her episode. Og får dykket ned i en god debat om ledelsens juridiske, moralske og etiske ansvar for medarbejderne – noget som SOS International selv håndhæver internt, men også hjælper danske virksomheder med.

Samtidig giver Peter sit bud på, hvad man som leder, chef eller sikkerhedsansvarlig kan starte, hvis man selv synes, det er ved at være tid til at gøre noget aktivt ved medarbejdernes rejsesikkerhed. Og om, hvornår man som en god sikkerhedsrådgiver skal sige nej til at køre et rejsesikkerhedskursus.

Peter har en ret spændende baggrund – både fra politi og forsvar – og så har han holdninger til sikkerhed og ansvar. Og dét kommer der en rigtig spændende snak ud af.

Du kan læse mere om Peter Ilsted og SOS Internationals sikkerhedskoncept her

Find episoden på iTunes her

DEL & ANMELD Risiko Radio – det hjælper os med at komme ud til endnu flere (og betyder helt vildt meget for os)

Og som altid: Hvis du har spørgsmål, kommentarer – eller et emne, som du synes vi bør tage op – så fang Tomas Hellum på the@linkgrc.com eller Michael Sjøberg på ms@humanadvisor.dk – eller find os på Linkedin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *