Fullstack udvikler til LinkGRC

Kunne du tænke dig at arbejde med GRC-området i forskellige virksomheder? At være med til at udvikle, udbygge en GRC-løsning i samarbejde med dygtige kollegaer?

Du kan få en hverdag med varierende udfordringer, indflydelse på processer og løsningens udformning samt dygtige kollegaer at spare med. I jobbet som fullstack udvikler vil du arbejde tæt sammen med virksomhedens kunder hvor målet er at kunderne får overblik over løbende IT-sikkerhed og risikostyring. Du skal derfor kunne kommunikere godt med kundernes interessenter såvel som dine udvikler-kolleger og forretningens øvrige medarbejdere.

Opgaverne

Jobbet som fullstack udvikler består, udover videreudvikling af GRC-systemet, i implementering, tilretninger, opgraderinger og vedligehold for kunderne.

Du vil i jobbet opleve at ændringer i lovgivning, standarder, virksomhedens ydelser og ikke mindst egne innovative evner betyder løbende ændringer i løsningen.

Ud over udvikling af løsningen, skal der samarbejdes med kunderne om at få systemet til at fungere optimalt for dem.

Opgaverne vil bl.a. omfatte:

  • Implementering af UI
  • Implementering af back-end
  • Implementering af database
  • Test af kode (manuel og automatiseret)

Hvem vil trives i jobbet

LinkGRC søger medarbejder med erfaring indenfor fullstack udvikling, med passende teoretisk baggrund og som har lyst til og flair for kundekontakt og kommunikation. Hvis du har en systematisk og kvalitetsbevidst tilgang til opgaverne, er jobbet for dig.  Teknisk set ønskes erfaring med bl.a. Aspx, Javascript, C#, SQL Server og test.

Du vil have det bedst i jobbet, ved at kunne være udadvendt, samt være opsøgende og samarbejdende omkring kunderne/interessenterne. Her tænkes i forhold til afhandling af krav og forventningsafstemning i forhold til løsningen hos kunden. Det vil også være en fordel med gode skriftlige formuleringsevner på dansk og engelsk.

Om virksomheden

LinkGRC rådgiver om it- og informationssikkerhed, herunder governance, risiko og compliance og som kernen i dette driver og udvikler de deres egen softwareplatform, som er i brug hos en række store og kendte kunder. Løsningen bidrager til overblik og kontrollerer at risikostyringen og it- og informationssikkerheds rammerne fungerer efter hensigten.

Vores kunder er typisk store og mellemstore virksomheder i den finansielle sektor, pensionssektoren og energisektoren, men de arbejder også for store danske virksomheder fra andre brancher. De går til opgaverne på baggrund af best-practice og deres praksisnære metodeapparat, som fokuserer på direkte tilgange til operationel risikostyring. Deres varemærke er GRC, som virker i praksis.

LinkGRC har 12 medarbejdere i alt, hvor af der er 5 i udviklingsteamet. Du bliver en del af en mindre men videns tung virksomhed, med dygtige kollegaer. LinkGRC har kunder i hele Danmark og Grønland og Norge. LinkGRC er hjemmehørende midt på Østerbro, tæt på busser og Metro. 

Der gives gode vilkår, herunder 6 ugers ferie., fleksibilitet, mediepakke, pension, sundhedsforsikring, frokostordning, mm.

Interesseret i at høre mere

LinkGRC kan kontaktes på mail i forhold til spørgsmål. Er du interesseret, så send endelig kontaktinfo eller dit CV til Steen Milter Jacobsen smj@linkgrc.com som herefter kontakter dig for en kort snak.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.