cybersikkerhed

Superhelte i risikostyring & sikkerhed

Hvem er risiko- og sikkerheds-superheltene i din virksomhed?

Rigtig mange virksomheder har en eller flere medarbejdere, som er rene superhelte, når det kommer til risikostyring og sikkerhedsforståelse – medarbejdere, som går RIGTIG langt foran med faklen med sikkerhedskulturen. De bliver nogle gange opfattet som lidt ‘hysser’, fordi de insisterer på at procedurene bliver overholdt – og fordi de aldrig bare trækker på skuldrene, når det kommer til præventive tiltag.

I denne episode af Risiko Radio diskuterer Tomas Hellum og Michael Sjøberg fordelene og ulemperne ved at have disse superhelte i ens organisation. For de kan nemlig være guld værd – men vi løber også faren for, at de bliver uundværlige, hvis vi lægger hele vores risiko- og sikkerhedskoncept på skuldrene af nogle få, supermotiverede mennesker.

Er du glad for Risiko Radio? Hjælp os med at nå ud til endnu flere lyttere ved at dele episoden med dit netværk. Du kan også blive Superlytter ved at anmelde Risiko Radio i iTunes: Søg efter ‘Risiko Radio’ i din podcast-app > klik på ‘Anmeldelser’ > giv os 5 stjerner og skriv en anmeldelse (bare rolig, du kan gøre det under helt anonymt alias).

Tusind tak fordi du lytter med på Risiko Radio – det er lige præcis dérfor, vi laver podcasten 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *