Senior fullstack udvikler til LinkGRC

Kunne du tænke dig at arbejde med risikostyring i forskellige virksomheder? At være med til at udvikle, udbygge en GRC-løsning i samarbejde med dygtige kollegaer?

Du kan få en hverdag med varierende udfordringer, indflydelse på processer og løsningens udformning samt dygtige kollegaer at spare med.

I jobbet som udvikler vil du arbejde tæt sammen med virksomhedens kunder, hvor målet er at kunderne får overblik over løbende risikostyring. Du skal derfor kunne kommunikere godt med kundernes interessenter, såvel som dine udvikler-kolleger og forretningens øvrige medarbejdere.

OPGAVERNE

Vi søger både senior fullstack udviklere og junior fullstack udviklere. Opgaverne består, udover videreudvikling af GRC-systemet, i implementering, tilretninger, opgraderinger og vedligehold for kunderne.

Du vil i jobbet opleve at ændringer i lovgivning, standarder, virksomhedens ydelser og ikke mindst egne innovative evner betyder løbende ændringer i løsningen.

Ud over udvikling af løsningen, skal der samarbejdes med kunderne om at få systemet til at fungere optimalt for dem.

Opgaverne vil bl.a. omfatte

  • Udvikling af nye moduler og funktionalitet
  • Generel anvendelse af Microsoft Azure Platformen, både til Azure DevOps med Continuous Integration og Deployment, samt Azure Functions, Azure App Services, Azure SQL Server og andre PaaS services som fundament til vores .NET Framework/Core baserede applikationer.
  • Udvikling i forhold til Windows authentication/authorization i Oauth OpenID connect teknologi
  • Vedligehold af eksisterende moduler og funktionalitet, opdatering af brugergrænseflade, ny funktionalitet hos kunder
  • Fejlsøgning og fejlrettelser
  • Optimering af kode bl.a. ved anvendelse af SonarQube
  • Dokumentation af implementeret funktionalitet og kundespecifikke tilretninger
  • Test og test automatisering
  • Tilbudsgivning
  • Workshops med kunder

HVEM VIL TRIVES I JOBBET

De søger dig med god erfaring indenfor både fullstack udvikling og/eller frontend/backend udvikling, med passende teoretisk baggrund og som har lyst til og flair for kundekontakt og kommunikation.

Hvis du har en systematisk og kvalitetsbevidst tilgang til opgaverne, er jobbet for dig.

Du vil have det bedst i jobbet, ved at kunne være udadvendt, samt være opsøgende og samarbejdende omkring kunderne/interessenterne. Her tænkes i forhold til afhandling af krav og forventningsafstemning i forhold til løsningen hos kunden.

Teknisk set ønskes erfaring med bl.a. C#, Asp.Net, Javascript, CSS, MS Windows, MS SQL server og MS Azure teknologier.

Det vil også være en fordel med gode skriftlige formuleringsevner på dansk og engelsk.

RART AT VIDE OM VIRKSOMHEDEN

Virksomheden rådgiver om Governance, Risiko og Compliance og som kernen i dette driver og udvikler de deres egen softwareløsning.

Vores kunder er typisk store og mellemstore virksomheder i den finansielle sektor, pensionssektoren og energisektoren. Vi går til opgaverne på baggrund af god skik og vores praksisnære metodeapparat, som fokuserer på direkte tilgang til risikostyring. Vores varemærke er GRC, som virker i praksis.

Udviklingsteamet består i dag af 4 interne udviklere/IT-arkitekter.

Du bliver en del af en mindre men videns tung virksomhed, med dygtige kollegaer. Vi har kunder i hele Danmark.

Der gives gode vilkår, herunder 6 ugers ferie., pension, fleksibilitet, mediepakke, sundhedsforsikring, frokostordning, mm.

INTERESSERET I AT HØRE MERE

Er du interesseret, så send endelig kontaktinfo eller dit CV til Tomas Hellum, the@linkgrc.com, som herefter kontakter dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!