GRC Rådgivning

Læs mere om, hvordan vores konsulenter og rådgivere kan træde til inden for Governance, Risk og Compliance

Home » GRC Rådgivning

GRC RÅDGIVNING

LinkGRC’s konsulenter rådgiver både om at implementere, vedligeholde og udvikle virksomhedens Governance, Risk og Compliance. Vi råder over et specialiseret team af konsulenter og rådgivere med baggrund, erfaring og uddannelse inden for GRC-disciplinerne. Vores rådgivning og konsulentydelser bygger på de erfaringer, vi har høstet fra samarbejdet med en lang række virksomheder over de sidste 10-15 år. Vores fokus har hele tiden været på GRC.

Rådgivning.

Rådgivning i konfiguration og processer relateret til moduler i LinkGRC løsningen. Det kunne fx være risiko- eller hændelsesprocesser.

Projektledelse.

Projektledelse, forandringsledelse og kulturindarbejdning i forbindelse med design af processer og implementering af LinkGRC løsningens moduler.

Undervisning.

Undervisning i informationssikkerhed, operationel risikostyring, krisestyring og beredskab samt LinkGRC løsningens moduler.

Indhold.

Design af materiale som fx politikker, forretningsgange, kontroller, lovgivningsoverblik, risikovurderinger, roller og ansvar og processer.

GDPR i praksis

Konsulent ydelser:

 • Proces beskrivelser og etablering af politikker
 • Informationssikkerheds arbejde i bred forstand, herunder at videreføre en sikkerhedsfunktion for virksomheden.
 • Compliance opgaver
 • Udføre risikovurderinger i samarbejde med din virksomhed og implementering af processer omkring risikovurdering.
 • Gennemføre en compliance opgave så din virksomhed lever op til de krav der er i forhold til eksterne myndigheder, revision eller organisationer
 • Udføre kontroller der beviser at processer fungerer og samtidig implementere processer der får kontrollerne til at leve videre.
 • Beredskab omkring krisestyring i virksomheder
 • Disaster recovery planlægning herunder politikker og processer
 • Business continuity planlægning herunder politikker og processer

Kom godt i gang med dit GRC-projekt nu. Vi står klar til at hjælpe i alle faser. Send os en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Skriv til os her

  Behandlingen og opbevaringen af dine oplysninger er beskrevet i vores privatlivs- og cookiepolitik, som du finder her.