Lovgivning Finanssektoren

Få overblik over lovgivning, bekendtgørelser og direktiver i finanssektoren, med specielt fokus på informationssikkerhed, beredskabsstyring og fysisk sikkerhed. Læs mere her

LOVGIVNING FINANSSEKTOREN

Få overblik over lovgivning, bekendtgørelser og direktiver i finanssektoren, med specielt fokus på informationssikkerhed, beredskabsstyring og fysisk sikkerhed.

LinkGRC leverer struktureret overblik over lovgivning, bekendtgørelser og direktiver for finanssektoren som løbende gennemgås og opdateres. Overblikket kan hjælpe til med at skabe overblik over eksterne krav til brug for implementering i den interne dokumentation..
Ideen bag overblikket over lovgivningen tager udspring i flere specifikke opgaver løst for finansielle virksomheder med fokus på at tage udgangspunkt i lovgivningen for at være med til at drive kravene til informationssikkerhed, beredskabsstyring og fysisk sikkerhed.

Mimimer den manuelle indsats omkring overblik over lovgivning, bekendtgørelser og direktiver fra eksterne parter.

Overblikket sendes minimum ud fire gange om året. Finansvirksomhederne der abonnerer på dette overblik, har mulighed for at melde yderligere lovgivning ind som vil blive medtaget i den efterfølgende version.

OVERBLIK OVER KRAV
Ved at anvende LinkGRC’s finansielle krav overblik over krav kan der hurtigt og effektivt dannes et overblik over krav til specifikke områder fx beredskabs- styringen, adgangskontrol og logning og monitorering.

ÆNDRINGSLOG
LinkGRC’s finansielle krav overblik leveres versionsstyret og med dokumentation for ændringer mellem versioner. Dette for at finansvirksomhederne hurtigt og effektivt kan danne sig et overblik over ændringerne og dermed vurdere den interne konsekvens.

RELATIONEN TIL INTERN DOKUMENTATION
LinkGRC’s finansielle krav overblik kan nemt anvendes til at danne fundamentet til at skrive politikker eller vurdere om eksisterende politikker indeholder alle krav.

TILKØB AF SKABELONER TIL ADDRESSERING AF KRAV
Der kan tilkøbes skabeloner til imødekommelse af de krav der er identificeret i krav overblik for finanssektoren. Skabeloner dækker over både politikker og procedurer.

INTEGRATION TIL HELE GRC VERDENEN
Ved at anvende LinkGRC ’s løsning kan krav overblikket nemt integreres sammen med andre moduler for eksempel dokumenthåndteringen.

Kom godt i gang med dit GRC-projekt nu. Vi står klar til at hjælpe i alle faser. Send os en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Skriv til os her

Behandlingen og opbevaringen af dine oplysninger er beskrevet i vores privatlivs- og cookiepolitik, som du finder her.