LinkGRC kan hjælpe dig med at efterleve hvidvaskloven

Vi har arbejdet intensivt sammen med flere danske banker og sparekasser og udviklet en løsning der understøtter anti-hvidvask (AML) funktionen og den kundeansvarliges løbende arbejde med potentielle hvidvasksager. Den kundeansvarlige kan sammen med den anti-hvidvaskansvarlige løbende vurdere og konkludere på potentielle hvidvaskobservationer og alarmer, om kunden skal yderligere overvåges eller opsiges.

Den kundeansvarlige kan løbende uddybe sagen i tilfælde af yderlige behov i forhold til, at den anti-hvidvaskansvarlige kan konkludere på sagen. Der kan genereres en rapport til brug for f.eks. bevis for, at sagen er tilstrækkeligt belyst, og at en alarm kan lukkes i transaktionsovervågningssystemer.

Løsningen kan med fordel anvendes sammen med anden funktionalitet i vores LinkGRC platform, som f.eks. dokumenthåndtering og kontroller hvor relevante dokumenter og kontroller kan dokumenteres og vedligeholdes, ligesom risikovurderinger og opfølgninger kan foretages i relation til hvidvaskområdet.

Læs mere her – Anti-Hvidvask modul fra LinkGRC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.